ANTISTRESS TERAPIJA

Ustavite se, umirite se in si privoščite globo sprostitev telesa in duha. Posebna terapija, katere cilj je "resetirati" vaše telo, vaš um, ga ustavi, sprosti in umiri.

Terapija zajema Scenar tehnologijo, znanje Tradicionalne Kitajske Medicine, Tuina terapije in akupresure.

Z Antistress Scenar terapijo izboljšamo delovanje celotnega telesa, pomagamo povrniti, ohranjati in optimizirati splošno zdravstveno stanje ter ponovno vzpostaviti homeostazo. 

Terapija s SCENARjem je povsem neinvazivna in neboleča, brez vnosa kemičnih substanc  in nezaželjenih učinkov. SCENAR ne zdravi kot naprava, le spodbuja endogene rezerve organizma k samozdravljenju.

Terapija deluje v splošnem na treh ravneh:

  1. Bio-kemična raven: aparat spodbuja izločanje nevropeptidov- naravnih zdravilnih učinkovin.
  2. Bio-energetska raven: aparat čisti in ureja živčne in energetske poti ter tako obnavlja pretok energije in informacij
  3. Informacijska raven: aparat “bere” informacije s površine kože in jih uporabi za generiranje prilagodljivega električnega impulza, ki ga prenese na isti del površine kože.

Osnovni mehanizem elektroterapevtskega delovanja naprave je nevro-adaptivno prilagajanja, ki zagotavlja dinamično ravnovesje človeškega organizma, tako z okolico, kot tudi z notranjostjo organizma. S čimer dosežmo tudi popolni antistresni učinek.

Terapija zajema tudi visoko frekvenčno Tuina terapevtsko masažo, ki jo prilagodimo vsakemu posamezniku. Da dosežemo še boljši učinek se po terapiji posameznik dodatno sprosti in umiri v posebni deki, ki spobuja proces samozdravljenja.

Terapija traja 120 minut, priporoča se 4 - 6 terapij zaporedoma, odvisno od trenutnega stanja posameznika Če ste pov vplivom kroničnega stresa, ste adrenalno izgoreli potem si več preberite TUKAJ.

KONTAKTIRAJTE NAS!

Terapije & Masaže: 040 814 313 (Tina)

Kozmetične storitve: 040 229 866 (Polona)

Email:

 fiziz.tina@gmail.com

apolonijakster@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

NA VSE TERAPIJE IN PREGLEDE SE JE POTREBNO PREDHODNO NAROČITI!

Cenik velja od 1.1.2020.

Veljavnost DARILNEGA BONA je 2 leti.

Obiščite nas na Facebooku!

Vse pravice pridržane! © 2020 Fiziz