CooLifting

BEAUTY GUN – V 5 MINUTAH ZBRIŠE 10 LET - iz obraza, vratu, rok ali drugih delov telesa

CooLifting pištola "izstreli" na obrazno tkivo močan tok CO2 pri zelo nizki temperaturi in visokem pritisku združen z ekstremno visoko koncentracijo atomiziranih učinkovin. Je najspektakularnejši in hiter postopek kdajkoli viden v izzivu minevanja časa.

COOLifting postopek generiria takojšni učinek (liftingzgladitve kožeodstrani površinske gubice in zmanjša globoke gube, čemur sledi dolgotrajni pomlajevalni učinek.

Delovanje:

Kombinacija hladnega toka CO2 pri visokem pritisku in atomizirane učinkovine delujejo:

- Paradoksalna žilna reakcija (motricity):

- Vazokonstrikcija, ki ji sledi vazodilatacija krvne mikrocirkulacije. Ko smo izpostavljeni intenzivnemu mrazu, se žile skrčijo in širijo.

Krioforeza in baroforeza:  Kombinacija hladu z visokim pritiskom, ki deluje na dermis, povzroči intenzivno penetracijo CooLifting učinkovin in eksponentno povečanje njenega delovanja.

Krio - Karboksi terapija: Tok CO2 pri zelo nizki temperaturi in visokem pritisku aktivira mikrocirkulacijo, sproži nastanek elastina in kolagena in poveča oksigenacijo tkiv.

Termalni šok: Stimulacija globljih tkiv. Ta tkiva so normalno pri temperaturi 36ºC. CooLifting ekstremen in takojšen mraz povzroči globoko in trenutno reakcijo dermisa.

KONTAKTIRAJTE NAS!

Terapije & Masaže: 040 814 313 (Tina)

Kozmetične storitve: 040 229 866 (Polona)

Email:

 fiziz.tina@gmail.com

apolonijakster@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

NA VSE TERAPIJE IN PREGLEDE SE JE POTREBNO PREDHODNO NAROČITI!

Cenik velja od 1.1.2020.

Veljavnost DARILNEGA BONA je 2 leti.

Obiščite nas na Facebooku!

Vse pravice pridržane! © 2020 Fiziz