ENPITSU microneedling

ENPITSU microneedling je naravna in neinvazivna metoda pomlajevanje obraza. To je kozmetični postopek pomlajevanja obraza, pri katerem z drobnimi iglicami povzročimo kontrolirano mikro poškodbo v zgornjih plasteh kože, kar spodbudi našo kožo, da začne proizvajati nov lastni kolagen. Z leti proizvodnja kolagena v naši koži močno upada, zato ta postane bolj uvela in zgubana. Z nastankom novega kolagena v koži, ki ga dosežemo z microneedlingom pa ta postane bolj napeta in gladka, izginejo gubice, brazgotine in drobne nepravilnosti.

Kako deluje ENPITSU microneedling?

Microneedling deluje na principu mehanskega spodbujanja dermisa kjer s postopkom odpremo kanalčke in s tem omogočimo prodiranje visoko koncentriranih učinkovin in koktejlov globoko v kožo. Tekom procesa celjenja številnih miniaturnih vbodov v kožo se tvori nov visokokakovostni kolagen, elastin in hialuronska kislina, kar omogoča glajenje gub in izboljšanje čvrstosti kože na naraven način.

In kako poteka postopek ENPITSU microneedling-a

Pomlajevalna nega obraza z metodo microneedling poteka, tako da najprej analiziramo vaš tip in stanje kože ter se na podlagi tega  odločimo katere serume z aktivnimi sestavinami bomo uporabili pri negi. 

Po čiščenju obraza, naredimo nežni mehanski piling, da kožo pripravimo na vnos aktivnih sestavin. Nato na kožo nanesemo izbrane serume z aktivnimi sestavinami in pričnemo s postopkom.  Na področju dekolteja, vratu in obraza. Kljub majhnim vbodom iglic med postopkom ne boste čutili bolečine. Po končanem postopku sledi pomirjevalna, vlažilna maska , nego pa zaključimo z tonikom, kremo in obarvano kremo z zaščitnim faktorjem. 
Koža bo po postopku rahlo rdečkasta, zaradi prekrvavitve in stimulacije kože. Rdečica v enem dnevu popolnoma izgine. 

Koliko obiskov priporočamo?

Da dobimo regenerativni in dolgotrajen rezultat priporočamo 4 obiske v razmaku 21 dni. V času 21 dni se koža regenerira in z vsakim obiskom je vaša koža bolj zglajena in regenerirana.

Kdaj so vidni rezultati?

Koža je po prvem obisku že vidno navlažena, prekrvavljena in bolj gladka na otip. Manjše gube bodo zglajene globje gube pa bodo vidno manjše po 3. obisku.

Ker je koža po postopku rahlo rdečkasta zaradi prekrvavitve, je priporočljivo, da na kožo nanesemo kremo z zaščitnim faktorjem. V poletnih mesecih, če ste zelo izpostavljeni soncu priporočamo uporabo kreme z visoko zaščito za sonce. Posebna nega pa po sami negi ni potrebna. 

Za še boljše rezultate pa priporočamo uporabo seta za domačo uporabo, ki vsebuje Shark Sauce serum 30ml in obarvano kremo, ki ima zaščitni faktor 50. Lahko pa seveda izbirate tudi med široko ponudbo dermacevtike dr. med. Christine Schrammek, kjer vam izbiro individualno svetujemo. 

KONTAKTIRAJTE NAS!

Terapije & Masaže: 040 814 313 (Tina)

Kozmetične storitve: 040 229 866 (Polona)

Email:

 fiziz.tina@gmail.com

apolonijakster@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

NA VSE TERAPIJE IN PREGLEDE SE JE POTREBNO PREDHODNO NAROČITI!

Cenik velja od 1.1.2020.

Veljavnost DARILNEGA BONA je 2 leti.

Obiščite nas na Facebooku!

Vse pravice pridržane! © 2020 Fiziz