FUTUTRA PRO BY ULTRATONE

Predstavljamo Vam vrhunski aparat Futura Pro by Ultratone, ki ga je slovenski estetski trg zgovorno opisal z besedami: eden za vse in vse v enem!

Ultratone bioenergija je sinergija mnogih tehnologij oblikovanja telesa v enem, tako vam za odpravo motečih nepravilnosti ni potrebno hoditi na več različnih terapij, ampak opravite vse hkrati in tako prihranite dragoceni čas.

Osnova aparata je OCM tehnologija, to je optimalna celična modulacija, ki s 44-imi oblikami različnih impulzov v več kot 150.000 programskih stopnjah simulira signale centralnega živčnega sistema. Specifični Ultraton programi z različnimi frekvencami, pulzi in oblikami signalov direktno dosežejo željene celice in omogočajo ciljan, varen in učinkovit rezultat v procesu pomlajevanja in oblikovanja obraza in telesa.

Najnovejša Ultratone tehnologija je napreden izum vodilne družbe v svetu in se ponaša z lastnim know-how-om ter več kot 40 leti vlaganj v raziskave in razvoj.

Ultratone je prihodnost, je sinonim za kakovost, zanesljivost in zagotovljene rezultate, ki vnaprej predvidi zahteve in dosega želene rezultate, izjemne izboljšave na telesu in obrazu.

Aparat Futura Pro by Ultratone - programi za telo.

Programi so razdeljeni v šest kategorij programov za telo - Body Treatments, vsak z svojimi specifičnimi programi. Vsi programi za telo so prednastavljeni na 30 minut, ki pa se lahko poljubno spremeni glede na potrebe stranke. Programi so prilagojeni spolu. Tako imajo specifični moški in ženski Programi različne signale, frekvence in parameter stimulacije.

Programi za telo:

 • SLIMMING & SHAPING – HUJŠANJE & OBLIKOVANJE
 • DETOX – RAZSTRUPLJANJE
 • SPORT TRAINING – ŠPORTNI TRENING
 • THERAPEUTIC – TERAPEVTSKI

Programi za obraz

 • Nekirurški lifting
 • Globok mišični tonus
 • Mišični tonus
 • Limfna drenaža
 • Zmanjševanje gub
 • Cirkulacija
 • Hidratacijska masaža in
 • Vzdrževanje

Ultrazvok

Ultrazvok uporabljamo na obrazu pri programih proti staranju kože, za globoko vlaženje,spodbujanje obnove dermisa in izboljšanje aknaste kože, na telesu pa poleg že naštetih učinkov lahko izboljšamo uspešnost s kombinacijo ultrazvoka in programov za telo Future Pro.

Mikrotokovi

Mikrotokovi so edinstven Ultracell regeneracijski signal, ki omogoča koncentrirano ročno biostimulacijsko delovanje na globoke in izrazne gube ter pospeši regeneracijo in penetracijo aktivnih sestavin krem in gelov.

Programi se oblikujejo individualno glede na želje in potrebe strank in se lahko tudi kombinirajo ter istočasno delujemo na telo in obraz.

Za uspešne rezultate je potrebnih vsaj 6 obiskov v dveh do maksimalno treh tednih. Za vsako stranko pa pripravimo paket s katerim dosežemo maksimalne rezultate in pri nakupu paketa prilagodimo tudi ceno, saj želimo, da so odlični učinki tega aparata dostopni čim večjemu številu naših strank.

KONTAKTIRAJTE NAS!

Terapije & Masaže: 040 814 313 (Tina)

Kozmetične storitve: 040 229 866 (Polona)

Email:

 fiziz.tina@gmail.com

apolonijakster@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

NA VSE TERAPIJE IN PREGLEDE SE JE POTREBNO PREDHODNO NAROČITI!

Cenik velja od 1.1.2020.

Veljavnost DARILNEGA BONA je 2 leti.

Obiščite nas na Facebooku!

Vse pravice pridržane! © 2020 Fiziz