GREEN PEEL®

ORIGINALNI ZELIŠČNI PILING GREEN PEEL®

3 poti do lepše in bolj zdrave kože v harmoniji z naravo... 

Pred več kot 60. leti je Christine Schrammek zagotovila osnovo za originalni GREEN PEEL® Zeliščni Piling - postopek, ki pomaga ljudem z različnimi problemi kože do čiste in enakomerne polti. Osnova pilinga je mešanica osmih izbranih zelišč, ki vsebuje encimeminerale in vitamine, ki se nežno vmasirajo v kožo. Postopek Zeliščnega Pilinga je dodatno medicinsko nadgradila in razširila njena hčerka, dermatologinja dr. med. Christine Schrammek-Drusio. In danes jo uporabljajo zdravniki in kozmetologi po vsem svetu. Različne količine zeliščne mešanice GREEN PEEL® Zeliščnega pilinga omogočajo individualno prilagoditev metode glede na tip kože in želene cilje postopka.

Originalni GREEN PEEL® Zeliščni Piling ekskluzivno izvajajo certificirani zdravniki in kozmetologi.

GREEN PEEL® FRESH UP

Osvežitev vaše kože, nežna terapija za vidno svežino in sijaj, takoj viden učinek ali pa le kot kozmetična nega.

S to nežno metodo GREEN PEEL Fresh up ni nobenega piling učinka. Namesto tega se Vaša koža stimulira in osveži s pomočjo naravnih zelišč. Stimulira se cirkulacija, pore se odprejo in koža je zmožna optimalne absorpcije aktivnih sestavin nadaljnje nege. Polt je vidno bolj osvetljena in osvežena.

GREEN PEEL Fresh up vitalizira vaše celice in povrne koži sijaj z novo pridobljeno svežino. Nega je odlična kot reševalec problemov za utrujeno kožo, brez svežine in je učinkovita tudi za preprečevanje prezgodnjega staranja in izgube elastičnosti – tudi če se na vaši koži znaki staranja še ne poznajo.

GREEN PEEL® ENERGY

Stimulacija vaše kože, vitalnost in aktivacija regeneracije vaše kože. Gre za ciljno reševanje problemov z regeneracijsko podporo.

GREEN PEEL Energy koži zagotavlja novo energijo. Nega stimulira cirkulacijo in metabolizem kože in vodi do naravnega izboljšanja teksture kože, brez piling učinka.

GREEN PEEL Energy da koži naravno energijo, ki jo potrebuje za obnovo celic. Pomaga zmanjšati s starostjo povezane učinke na koži kot tudi nečistoče, brazgotine in pigmentne spremembe. Postopek vidno izboljša videz kože in prispeva k harmoniji na njeni površini. Za optimalne rezultate priporočamo postopek nekajkrat letno.

GREEN PEEL® CLASSSIC

Obnova in regeneracija vaše kože.

Že več kot 60 let je Originalni GREEN PEEL uspešna metoda po celem svetu. Med masažo z zelišči se zgornje plasti epidermisa odstranijo, poveča se metabolizem in stimulirajo se regeneracijski procesi. To zmanjša normalni čas regeneracije kože iz 28 dni na samo 5 dni. Nova, sveža koža se pojavi po pilingu.

Uspeh postopka originalnega GREEN PEEL zeliščnega pilinga govori za sebe. Zeliščni piling Classic je rešitev za številne probleme kože tako na obrazu kot po telesu.

Med njih sodijo:

  • Seborična koža z velikimi porami
  • Nečista koža, z aknami,...
  • Brazgotine
  • Koža nagnjena k prezgodnjim znakom staranja – gube, povešene konture obraza
  • Od sonca poškodovana koža
  • Anti age preventiva
  • Določene vrste hiperpigmantacija
  • Strije
  • Povešena koža na telesu ( abdominalna stena, zgornji del rok in stegna )

V Centru zdravja, lepote in dobrega počutja FIZIZ, Vam ponujamo vse tri vrste zeliščnega pilinga GREEN PEEL®.

KONTAKTIRAJTE NAS!

Terapije & Masaže: 040 814 313 (Tina)

Kozmetične storitve: 040 229 866 (Polona)

Email:

 fiziz.tina@gmail.com

apolonijakster@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

NA VSE TERAPIJE IN PREGLEDE SE JE POTREBNO PREDHODNO NAROČITI!

Cenik velja od 1.1.2020.

Veljavnost DARILNEGA BONA je 2 leti.

Obiščite nas na Facebooku!

Vse pravice pridržane! © 2020 Fiziz