SAMOMASAŽA VRATU IN DEKOLTEJA ZA DOMAČO UPORABO

Vratu definitivno ne smemo spustiti, ker se tam nahaja zelo, zelo tanka koža na kateri se zelo hitro ali najhitreje pozna starikava kože, gubice, itd. Tako kot na obrazu, se tudi na vratu nahajajo refleksne cone naših organov in endokrinih žlez. Obvezno se tukaj posvetite ščitnici in jo dobro pregnetite, prav tako timusu. Področje dekolteja je področje naše duše, našega srca. Ta del mora biti pretočen, odprt, da smo lahko radostni in zadovoljni, da lahko dihamo, svobodno dihamo.

Postopek masaže vratu in dekolteja

  1. Gladite vrat od spodaj proti bradi, zelo dobro in celotni del, da ne boste kaj izpustili. Razdelite vrat na 3 dele (srednji, desni & levi) vsak del pogladite 3-6x.
  2. Razprite dlan in krožno masirajte od spodnjega dela vratu proti bradi. Razdelite vrat na 3 dele (srednji, desni & levi) vsak del premasirajte 3-6x.
  3. Ustavite se na ščitnici in se ji posvetite. Primite jo – nahaja se nekje na sredini vratu, če niste prepričani primite za požiralnike in ga masirajte. Masirajte vsaj 1 minutko. S tem boste pospešili nastajanje ščitničnih hormonov & samo žlezo tudi okrepili.
  4. Pri masaži dekolteja začnite na prsnici, na območju med bradavicami, kjer se nahaja timus. 26x ali 32x udarite po njem – lahko bo bolelo, ampak se ne pustite.
  5. Potem od timusa proti vratu začnite masirati, zajamete lahko tudi notranji delček prsi. Masirajte, delajte velike in male kroge, pritisk naj bo močan in krožite vse do ključnice.
  6. Razprite prste in z iztegnjenimi prsti povlecite od timusa navzven.
  7. Potrepljajte se po prsnem košu, to bo zelo prijalo astmatikom & pa s tem boste tudi stimulirali srčno čakro, ki je pri večini ljudi več ali manj zablokirana.
  8. Potegnite 6x na vsaki strani ključnice – v jamici med ključnico in vratom.
  9. Ustavite se na koncu ključnic, skoraj pri ramah. Tam boste prste zataknili v luknjico – na obeh koncih – pritisnite vanje in popustite vsaj 10x.

Ponavljajte, trenirajte, vadite, vsak večer, vam bo tovrstna masaža vzela 10 minutk. 10 minutk se posvetite sebi & svojemu zdravju. Gre se za vas, vaš izgled & vaše počutje.

KONTAKTIRAJTE NAS!

Terapije & Masaže: 040 814 313 (Tina)

Kozmetične storitve: 040 229 866 (Polona)

Email:

 fiziz.tina@gmail.com

apolonijakster@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

NA VSE TERAPIJE IN PREGLEDE SE JE POTREBNO PREDHODNO NAROČITI!

Cenik velja od 1.1.2020.

Veljavnost DARILNEGA BONA je 2 leti.

Obiščite nas na Facebooku!

Vse pravice pridržane! © 2020 Fiziz