Metamorfna tehnika

»Smo življenje in življenje samo je zdravitelj.«

Metamorfna metoda je odlična osnova za preobrazbo - metamorfozo in korenito spremembo našega življenja. Vsi poznamo preobrazbo gosenice v metulja. To lahko naredimo z našim življenjem tudi sami na enostaven način tudi z metamorfno tehniko. Postanemo čudovit pisan metulj, svoboden in pripravljen na nove izzive življenja. »Metamorfoza je gibanje v smeri od tega kar smo, proti tistemu kar bi lahko bili.«

Metamorfna tehnika je primerna za vsakega živega človeka. Edini pogoj je da človek diha. Odlično jo sprejemajo tudi živali. Tehnika je enostavna in se je lahko nauči vsak, tudi otroci, kot ljudje in otroci s posebnimi potrebami. Izvajamo jo lahko skoraj povsod in kadarkoli, samo, da je oseba na kateri izvajamo tehniko pripravljena na spremembe.

Metamorfno tehniko telo človeka obravnava kot celoto in prav tako ga tudi »zdravi«, kot enotno delujočo živo celoto. Ne ukvarjamo se z bolezenskimi znaki, ker naša življenjska sila neprestano deluje v smeri popolnosti in po zmožnostih vsakega posameznika - živega bitja. Vsak sam je svoj največji zdravitelj in ko to spoznamo in dojamemo se začno spremembe.

S pomočjo metamorfne tehnike rešujemo svoje travmestrahovevzorce in razne dogodke iz preteklosti, celo preteklih življenj. To je tehnika za reševanje zakopanih vzorcev.

Bistvo metamorfne tehnike je zdravljenje uma. Fizično zdravje ni 100% pokazatelj,da so se spremembe zgodile. Na metamorfno tehniko se neverjetno dobro odzivajo otroci, ker so sposobni sprejemati spremembe dosti hitreje kot odrasli. Mnoge preje se razvijejo v mavričnega metuljčka, saj je za njih ta sprememba mnogo lažja in hitrejša.

Starejši odrasli ljudje smo že polni vzorcev in blokad, ogromno strahu je v nas in včasih si enostavno ne dovolimo , da bi se preobrazili. Hodimo po starih poteh in smo ujetniki navad. S pomočjo metamorfne tehnike, pa te poti počasi zamenjamo za nove široke ceste in si upamo odpotovati v neznane kraje. Opustiti stare vzorce in navade in na novo zaživeti.

Človeka je treba obravnavati kot celoto in ne po posameznih delih. Vsak od nas ima v sebi sposobnost samozdravljenja. Omejitve so samo v naših glavah. Te omejitve pa lahko na enostaven način presežemo s pomočjo metamorfne tehnike.

Naš cilj je delati z življenjsko energijo, ne da bi jo usmerjali ali ji vsiljevali voljo. Izvajalec metamorfne tehnike je samo katalizator, življenjska sila pacienta bo pa sama napravila kar je prav.

Metamorfoza metulja se mogoče zdi težko primerljiva z dogajanjem v človeku. Vendar kakšne bistvene razlike ni, če je človek pripravljen pustiti za sabo vzorce telesnega in duševnega slabega počutja - bolezni, se mu odprejo nove razsežnosti bivanja. Posledice so v obliki sprememb zelo dobrodošle, saj se kažejo na mnogo različnih načinov, predvsem pa kot izboljšanje splošnega počutja, zdravja, pridobivamo na samozavesti, na enkrat postanemo bolj veseli, zadovoljni in srečni. Samo dovoliti si moramo in uspeh je tu.

metamorfno tehniko delujemo na celotnem področju hrbtenice, ki je glavna kostna opora našega telesa. Prav tako je glavni »prevodnik« saj preko nje poteka celoten živčni sistem. Tehnika deluje že na čas pred rojstvom, vendar ne kot nekaj preteklega temveč kot bistveni sestavni del sedanjosti. Dr. Frederik Leboyer pravi, da je v hrbtenici zapisan vsak spomin na čas pred rojstvom, ki ga lahko spremenimo s pomočjo metamorfne tehnike.

Metamorfna tehnika obravnava vsa razvojna obdobja človeka. Med izvajanjem tehnike delujemo na vsa časovna obdobja telesa:

  • Predspočetje
  • Spočetje
  • Po spočetju
  • Obdobje med 18. in 22. tedenom nosečnosti
  • Pred rojstvom
  • Rojstvo

KONTAKTIRAJTE NAS!

Terapije & Masaže: 040 814 313 (Tina)

Kozmetične storitve: 040 229 866 (Polona)

Email:

 fiziz.tina@gmail.com

apolonijakster@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

NA VSE TERAPIJE IN PREGLEDE SE JE POTREBNO PREDHODNO NAROČITI!

Cenik velja od 1.1.2020.

Veljavnost DARILNEGA BONA je 2 leti.

Obiščite nas na Facebooku!

Vse pravice pridržane! © 2020 Fiziz