Quantum touch

Quantum Touch® (QT) je zelo preprosta oblika naravnega energijskega zdravljenja, ki temelji na dihanju in zavedanju življenjske energije.

Kako Quantum Touch® deluje?

Z različnimi tehnikami dihanja in zavedanja svojega telesa, se naučimo osredotočati na energijo v telesu, jo zviševati na višje vibracije in krepiti njeno moč ter jo uporabiti za zdravljenje in samozdravljenje, ki je aktivirano s strani naravne inteligence telesa. Prednost energijske tehnike Quantum Touch® je v tem, da jo lahko uporablja vsak za samozdravljenje ali za zdravljenje in pomoč drugim ljudem. Vsak, ki izvaja tehniko Quantum Touch® kot zdravljenje in pomoč drugim, hkrati zdravi tudi sebe in aktivno dela na sebi, medtem pa z dvigom vibracij in energij lastno telo zaščiti pred energijami in vibracijami prejemnika terapije in ne prevzema njegovih zadev. Tehnika Quantum Touch® se zelo dobro kombinira z drugimi tehnikami kot npr.: akupunkturomasažamirefleksologijoreikijembioenergijo,… in tudi vadbami (joga, pilates, tek,…) s čimer še povečamo njihovo učinkovitost zdravljenja.

Lastnosti tehnike Quantum Touch®

Uporabljajo jo različni zdravstveni delavci in sodelavci pri svojem delu, zelo dobri rezultati pa so vidni tudi pri športnikih. S Quantum Touchom® preprosto in brez bolečin :

 • balansiramo postavo oziroma kosti (uravnavanje bokov, hrbtenice, ramenskega obroča, vratu, okcipitalnih kosti, atlasa, (nazaj) v pravilni anatomski položaj),
 • balansiramo čakre,
 • odpiramo energijske kanale in akupresurne meridiane,
 • odpravljamo in zmanjšujemo bolečine in vnetija,
 • odpravljamo strahtravme in negativne vzorce,
 • odpravljamo PMS,
 • izboljšujemo imunski sistem,
 • uravnavamo hormonsko ravnovesje,
 • odpravljamo glavobole in migrene,
 • sproščamo emocije,
 • izboljšujemo vidsluhokus,,
 • pospešujemo celjenje ranzlomovzvinovodrgnin,
 • pospešimo regeneracijo telesa,…

Energijska metoda Quantum Touch® deluje na več ravnehfizičnem, mentalnem, emocionalnem, psihološkem in duhovnem. Pri tem je potrebno poudariti, da energijske terapije ne pomagajo vsakemu in vedno – vsaj ne nujno na prav takšen način, kot si ga želi ali predvideva in pričakuje. Kot vsaka druga energijska metoda tudi Quantum Touch® ne pomaga vedno, večinoma pa. Pri nekaterih ljudeh so rezultati zelo hitri in takoj vidni, pri drugih traja dlje časa, da pride do nekega vidnega rezultata, enako velja tudi za različne poškodbe in bolezni. To se dogaja zato, ker pri zdravljenju gre vedno za prepletanje več faktorjev, kot npr.: kako velika in izrazita je energijska blokada v telesu, koliko časa ima posameznik že težave in kako se te težave stopnjujejo, koliko časa ima že določene blokado ali bolezen, kaj je razlog nastanka bolezni,…zato vsako telo reagira drugače in na svoj način. Prav tako se moramo zavedati, da energijsko zdravljenje in energija nista dovolj, ampak omenimo še dobro počutje, zdravje, osebni in duhovni razvoj posameznika, ki so pogojeni z njegovim življenjemmislimičustvi in njegovim delovanjem. Poleg energijske uravnoteženosti so pomembni tudi uravnotežena prehranagibanjepočitekkvaliteten spanec, čim manj stresa, čim več smehaveselja in sprostitve.

Kaj se dogaja med terapijo Quantum Touch®?

Med terapijo posameznik lahko čuti toplino, hlad, vibracije, trzanje, ščemenje, mravljince, pritisk, lahkotnost, sprostitev, napetost,…in to predvsem na področjih, kjer se odvija zdravljenje. Na področju zdravljenja se lahko celo pojavi bolečina, ki predstavlja vmesno fazo zdravljenja in izzveni. Med ali po terapiji se lahko pojavijo občutki mirnostiosredotočenostienergičnostiuravnoteženostirazpoloženosti,… posledica je navadno tudi bolj miren in kvaliteten spanec. Med terapijo lahko zaradi zelo globoke sprostitve tudi zaspite ali ste bolj emocionalni. Nekateri posamezniki ne bodo čutili ničesar, a učinki terapije in zdravljenje se kljub temu odvija. To se dogaja predvsem zato, ker smo ljudje različno senzibilni.

Opozorilo!

Energijska metoda Quantum Touch® (QT) služi za vzpostavitev in uskladitev energijskih polj telesa in ne spada pod metodo uradno priznane oblike terapevtskega pomoči v Sloveniji in ne predstavlja in niti ne nadomešča zdravljenja. Besedo »zdravljenje« uporabljamo zgolj v smeri vzpostavitve in uskladitve energije v telesu oziroma za izboljšanje kvalitete življenja, nikakor pa ne v smeri fizičnega in psihološkega zdravljenja. Zato kakršnakoli dela in terapije s pomočjo tehnike Quantum Touch niso nadomestilo za medicinsko diagnostiko in zdravljenje, prav tako ne morejo nadomestiti psihoterapevtskega, psihološkega ali katerekoli drugega zdravljenja. Ne zatrjuje in ne zagotavlja se nikakršna obljuba v zvezi z vašim zdravjem. Za diagnosticiranje in zdravljenje svoje bolezni morate poskrbeti sami s pomočjo vašega osebnega zdravnika ali uradnega terapevta. Za terapije v okviru naše ponudbe in dejavnosti posameznik v celoti prevzema odgovornost. V zvezi s tem ali so naše terapije primerne za vas ali za nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega), se pred obiskom posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali uradnim terapevtom. Z obiskom in udeležbo na naših terapijah in programih se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo in odločitev. Ker lahko QT pospeši vzpostavitev in uskladitev energije v telesu, v tesnem sodelovanju z vašim osebnim zdravnikom ali uradnim terapevtom pozorno in dosledno spremljajte vaše potrebe po zdravilih in terapijah, ki jih že jemljete ali bi jih morali jemati.

KONTAKTIRAJTE NAS!

Terapije & Masaže: 040 814 313 (Tina)

Kozmetične storitve: 040 229 866 (Polona)

Email:

 fiziz.tina@gmail.com

apolonijakster@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

NA VSE TERAPIJE IN PREGLEDE SE JE POTREBNO PREDHODNO NAROČITI!

Cenik velja od 1.1.2020.

Veljavnost DARILNEGA BONA je 2 leti.

Obiščite nas na Facebooku!

Vse pravice pridržane! © 2020 Fiziz