Anticelulitna masaža

Terapevtska anticelulitna masaža

Nadležen celulit, zastala limfna tekočina, podkožno maščevje, jahalne hlače, maščobne obloge, boleče in otekle noge so za ženske občutljiva tema in večne težave. Terapevtska anti-celulitna limfna drenaža je novost v Centru FIZIZ. V ZDA jo uporabljajo kot preventivo in pred lepotnimi ter drugimi kirurškimi posegi, saj s tem skrajšajo rehabilitacijo in olajšajo celotni operativni postopek.

Gre za posebno masažo, ki vsebuje različne tehnike in postopke in sicer ročne limfne drenažekitajske masaže in anticelulitne masaže. Gre za masažo s katero odpremo limfne poti in bezgavkepospešimo cirkulacijo, razbijemo zastalo limfno tekočino in pospešimo odvajanje vodestrupov in toksinov iz telesa. S tem preoblikujemo teloznebimo se celulitaobseg kritičnih delov telesa se zmanjša, posledično je hujšanje bolj uspešno, številka na tehtnici pa se zmanjša.

Na gre le za lepotne tretmaje in posege, temveč gre za zelo dobro preventivoZastala limfna tekočina v našem telesu je raj za nastanek obolenj in bolezni, ki lahko vodijo v resnejša obolenjaLimfni obtok je odgovoren tudi za naš imunski sistem. S terapijami pospešimo limfni obtokrazstrupimo telopospešimo cirkulacijoodplaknemo strupetoksine in zastalo vodo iz telesaokrepimo imunski sistem in očistimo telo.

Tretmaji se uporabljajo pri ljudeh:

 Za optimalne rezultate in Vaše zadovoljstvo vsako stranko obravnavamo celovito in individualno. K terapevtski anticelulitni limfni masaži kombiniramo tudi strojno limfno drenažosavnooblogepeelingeventuziranjem,.. ki še dodatno pospešijo postopek in izboljšajo rezultate. Izdelamo Vam tudi individualni paket terapij po ugodnejši ceni. Priporočamo vsaj 6 zaporednih obiskov in nadaljne vzdrževalne tretmaje.

Rezultate nekaterih naših strank si lahko pogledate TUKAJ.

KONTAKTIRAJTE NAS!

Terapije & Masaže: 040 814 313 (Tina)

Kozmetične storitve: 040 229 866 (Polona)

Email:

 fiziz.tina@gmail.com

apolonijakster@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

NA VSE TERAPIJE IN PREGLEDE SE JE POTREBNO PREDHODNO NAROČITI!

Cenik velja od 1.1.2020.

Veljavnost DARILNEGA BONA je 2 leti.

Obiščite nas na Facebooku!

Vse pravice pridržane! © 2020 Fiziz