Tuina masaža

Kaj je tuina masaža?

Tuina je stara kitajska medicinska masaža, ki temelji na principih tradicionalne kitajske medicine. Tradicionalna kitajska medicina temelji na teoriji o Yin in Yangu, petih elementih, ter nauku o pretoku Qi-ja (energije) po telesu. Tuina terapija tako sprošča, kot tudi zdravi ter omogoča prost energijski pretok.

Kakšni so učinki Tuina masaže?

Tuina masaže ne uporabljamo zgolj za zdravljenje bolezni, temveč  za sproščanje, preprečevanje bolezni in ponovno vzpostavitev homeostaze v telesu. Pri tuini masaži se ne zdravi le poškodb, zvinov, ampak tudi notranje bolezni, odpravljamo energijske blokade in vzroke za nastanek bolezni ter vzpostavljamo ravnovesje.

Deluje tudi preventivno. Zelo je učinkovita pri bolečinah v sklepih in mišicah, pri zvinih, glavobolih, nespečnosti, sinusitisih, migrenah, hipertenziji, menstrualnih težavah, mišičnih krčih, prebavnih motnjah, izgorelosti, stresu, hujšanju, celulitu, razstrupljanju, hipotenziji, preobremenjenosti, strahu, depresiji, tesnobi, prehladih, edemih,....

Odlično vpliva na vaše telo...

Tuina masaža vpliva na kožo, vezivna tkiva, skeletni sistem, mišični sistem, živčni sistem, endokrini sistem, kardiovaskularni sistem, dihalni sistem, prebavni sistem in na sečila. Učinkuje tako površinsko kot tudi globinsko. Tradicionalna kitajska medicina temelji na nemotenem poteku energije ali Qi-ja po energijskih kanalih imenovanih meridianih na katerih so akupresurne točke, katere stimuliramo. Z stimulacijo točk in masažo vzpostavimo porušeno ravnovesje, zmanjšamo stres in odpravimo bolečino ali bolezen.  Takrat ko je naše fizično telo zdravo in uravnoteženo, so zdrave tudi naše misli in čustva.

Tuina masažo kombiniramo tudi z akupunkturo, Scenar tehnologijo, moksanjem in ventuziranjem.

Za optimalen uspeh, se priporoča najmanj 4 zaporedne obiske. Pred terapijo izmerimo tudi trenutno ravnovesje vašega organizma - vegetativni sistem, psiho-emocialno stanje, imunološko in endokrinološko stanje ter pretočnost meridianov, kar nam omogoči, da terapijo in masažo prilagodimo le Vam in Vašim potrebam.

KONTAKTIRAJTE NAS!

Terapije & Masaže: 040 814 313 (Tina)

Kozmetične storitve: 040 229 866 (Polona)

Email:

 fiziz.tina@gmail.com

apolonijakster@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

NA VSE TERAPIJE IN PREGLEDE SE JE POTREBNO PREDHODNO NAROČITI!

Cenik velja od 1.1.2020.

Veljavnost DARILNEGA BONA je 2 leti.

Obiščite nas na Facebooku!

Vse pravice pridržane! © 2020 Fiziz